True
Sciton представляє BBL HEROic: нова ера в технології імпульсного світла

ПАЛО-АЛЬТО, Каліфорнія, 7 квітня 2024 р. — Sciton Inc., піонер у сфері медичних і естетичних технологій лазерів і широкосмугового світла, з гордістю представила BBL® HEROic™ цими вихідними на першому заході Skin CEO в Остіні, штат Техас. Це останнє доповнення до відзначеної нагородами лінійки продуктів BBL являє собою значний стрибок вперед, включаючи Intelligent Control™ (IC™) і унікальну систему Skin Positioning System™ (SPS™) для неперевершених результатів для пацієнтів.

Intelligent Control діє як «мозок» системи, вміло обробляючи 3D просторові дані для точної автоматизованої доставки імпульсів. Ця інновація разом із новою функцією автодинамічних імпульсів адаптується до швидкості оператора, значно скорочуючи час обробки всього тіла, забезпечуючи при цьому однакові результати для різних процедур.

Підкреслюючи безпеку пацієнтів, технологія спрощує процес навчання для новачків або менш досвідчених техніків без шкоди для результатів лікування пацієнтів. BBL HEROic обіцяє трансформаційні результати, забезпечуючи здорову, чисту та омолоджену шкіру вже після одного сеансу. Кеті Зіглер, директор з управління продуктами компанії Sciton, поділилася своїм ентузіазмом: 

BBL HEROic збирається змінити визначення індустрії імпульсного світла. Інтегрувавши інтелектуальне керування з нашою технологією BBL HERO™, ми задовольнили попит на світлову терапію, яка є не тільки швидшою та ефективнішою, але й доступною для персоналу будь-якого рівня кваліфікації, обіцяючи чудові результати.

Використовуючи вдосконалений машинний інтелект, BBL HEROic відстежує насадку у шести напрямках для багатовимірного позиціонування в реальному часі, забезпечуючи точне розміщення імпульсу як на плоских, так і на контурних ділянках тіла.

BBL HEROic, доступний як на платформах JOULE® X, так і на mJOULE™, легко інтегрується в естетичні практики будь-якого розміру, підвищуючи попит пацієнтів і збільшуючи прибуток. Sciton проведе шість регіональних семінарів по всій країні, запропонувавши лікарям поглиблене ознайомлення з BBL HEROic разом із практичними демонстраціями.

Щоб дізнатися більше про BBL HEROic або зареєструватися на семінар, відвідайте сторінку 

Нова ера в інноваціях імпульсного світла: BBL® HEROic


Зустрічайте найрозумнішу у світі систему широкосмугового імпульсного світла

Докладніше про HEROic

BBL HEROic

 

# IPL

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.